Leveransinfo

Våra normala leveranstider är 2-6 arbetsdagar.

Beställningar skickas alla vardagar. Detta innebär att alla order som läggs före kl 19:00 kommer att skickas den nästkommande helgfria vardagen.

Vi skickar endast till adresser inom Sverige. Det går att välja upphämtning där man kan efter överenskommelse komma och hämta sin order.

Frakt tillkommer på alla order, förutom de där man valt upphämtning. Vi utgår alltid ifrån storlek och vikt på din order. Så priset på frakten kan varierar beroende på innehåll i ordern. Vi har ett minsta ordervärde på 50kr före frakt

OBS! viktigt, Varubrev delas ut i din postlåda. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd.

Vid spårbart över 3 kg eller andra större paket så skickas det som postpaket, denna försändelse går till utlämningsställe om det är för stort för brevlådan.

Om du önskar att vi viker vinylen alternativt klipper isär den till 50 cm bitar istället för att rulla den i ett helt stycke, för att få ett billigare fraktalternativ. Kontakta oss via mail info@hadynson.com så löser vi detta

Vi försöker alltid packa alla paket på ett så effektivt sätt som möjligt, skulle vi lyckats packa ett paket så att det innebär att man kan har en lägre/billigare fraktklass så justeras detta av oss på ordern innan fakturan skickas ut. Det kommer ett meddelande till mailen som du lämnat om att beställningen är ändrad och när du debiteras så kommer den totala summan vara justerad till det lägre priset. Om du funderar något över frakten eller vill att vi packar på ett visst sätt, maila oss så ser vi över hur vi kan lösa det på bästa sätt.


Alla priser är inklusive moms.

För paket som håller måttet:

Max längd:34 cm

är priset:

Varubrev med vikt mellan 0-250g 42 kr

Varubrev med vikt mellan 250-500g 56 kr

Varubrev med vikt mellan 500-1000g 64 kr

Varubrev med vikt mellan 1000-2000g 76 kr

Varubrev med vikt mellan 2000-3000g 132 kr

Frakt över 3000g till ombud 159 kr

Vissa varor måste rullas för att inte få fula veck. Då tillkommer ett tillägg för skrymmande varor och priserna är:

Max längd 60cm med vikt mellan 0-500g 69 kr

Max längd 60cm med vikt mellan 500g-1 kg 79kr

Max längd 60 cm med vikt mellan 1-2 kg 89 kr

Max längd 60 cm med vikt mellan 2-3 kg 144kr

Max längd 60 cm med vikt 3 kg och över , till ombud 169 kr

Vid längd över 60 cm på paketet, skickas dessa med DHL och till närmsta utlämningsställe som är kopplat till DHL. 200kr.


Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@hadynsons.com.