Reklamation och Ångerrätt

  • Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

5.1 Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss på info@hadynsons.com. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och gäller endast om varan är oanvänd, oskadad och i originalförpackning.

Returadress för försändelse via Postnord:
Hadynsons Creative
Flädervägen 27
618 33 Kolmården

När vi tagit emot dina varor och konstaterat att de är i nyskick kontaktar vi Klarna som hanterar vår fakturering. Observera att original frakten och eventuell administrativ avgift ej återbetalas.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

6.1 Hur går du tillväga vid reklamation?

Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras skyndsamt till info@hadynsons.com, Kontrollrera därför alltid din order så snart denna har blivit levererad/hämtats ut. I mailet anger du ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet, gärna med en bild.

Om vi inte lyckas åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.